People

Hive_3

Anja Egelund-Müller

Co-founder, CEO.

Før HivePeople arbejdede Anja som international product manager hos Brunata. Har tidligere også arbejdet hos Microsoft (NAV), SCA og Dansk Shell.

Anja har solid og dokumenteret erfaring indenfor projektledelse, product management, marketing og market research.

Anja er cand.merc. fra CBS, og har senere suppleret med et utal af kurser i marketing, ledelse og market research. Er endvidere “Prince2” og “Scrum Product Owner” certificeret.

Anja er kendt for at have overblik og struktur i alle projekter og trives med at nå i mål til tiden, med simple såvel som komplekse projekter.

Hive_1

Bo Visfeldt

Co-founder, CTO.

Før HivePeople fungerede Bo som system arkitekt for Brunata. Tidligere har han arbejdet som systemudvikler på Danmarks Statistik, Farmaceutisk Universitet samt i et par mindre virksomheder.

Bo’s primære fokus har været på software til optimering af arbejdsflows, samt robust software til extrem skalering. Dertil kommer effektiv interaktion med gamle og/eller fremmedartede systemer.

Bo har en mastergrad i distributed computing, en bachelor i mobile computing samt en datamatiker grad. Yderligere er han certificeret “Scrum Product Owner” og “Advanced Kanban Practitioner”.

Bo sværger til høj brugerinddragelse i softwareudvikling fordi “man skal lave software der gør folks liv bedre – ikke blot lave software for at lave software”.

Bo er kendt for sit gå-på mod og høje energi niveau.

Hive_2

Søren Nguyen Boisen

Co-founder, Lead Developer.

Tidligere har Søren i mange år arbejdet som systemudvikler i Brunata, hvor han har arbejdet med alt fra web apps til database optimering. Han har været med til at designe og implementere flere iterationer af Brunatas backbone struktur for dataopsamling, og dermed fået gjort den skalerbar og fejltolerant.

Søren har erfaring med mange programmeringssprog, men med speciel fokus på Java og .NET/C#. Han har arbejdet med et utal af frameworks og mener efterhånden at vide, hvilke koncepter, der virker, og hvilke, der falder til jorden, så snart de møder den virkelige verden.

Søren er uddannet bachelor i Datalogi og Fysik fra Københavns Universitet.

Søren tror på iterativ softwareudvikling, da man altid bliver klogere undervejs i udviklingsprocessen. Desuden er han tilhænger af research/erfaringsbaserede teknologivalg, da han mener, at en teknologi bør vælges på basis af meritter og ikke efter, hvad der er smart lige nu.